Home / Transfers & News / Bale lenne a B-terv a Manchester Unitednél?

Bale lenne a B-terv a Manchester Unitednél?


A Manchester United úgy tűnik lemondott Jadon Sancho leigazolásáról, legalábbis az idei átigazolási szezonban és legfrissebb sajtóhírek szerint Gareth Bale leigazolása a prioritás mostantól.

Hiába próbálkozik hónapok óta a Manchester United, a Borussia Dortmund hajthatatlan és továbbra sem szeretné elengedni Jadon Sanchót. Bár az elmúlt napokban olyan híreket is lehetett olvasni miszerint a német klub talán mégis hajlandó eladni a támadót, úgy tűnik, ezek alaptalan pletykáknak bizonyultak.

Ole Gunnar Solskjaer szeretne igazolni egy szélsőt és nem szeretné, ha tovább húzná az időt: ha nem érkezik Sancho, új célpontok után kell kutatni. Így került képbe a Real Madridnál kegyvesztetté váló Gareth Bale neve.

A walesi szélső érhető módon nem szívesen mondani le a spanyol fővárosban kapott álomfizetéséről, a Királyi Gárda keze rettentően meg van kötve a keze. Úgy tűnik, átigazolási díjat egyetlen klub sem szeretne fizetni érte, így az is szóba került, hogy akár a Real akár hajlandó lenne egy részét állni Bale bérének csak távozzon a klubtól.

A Vörös Ördögök sem véglegesen, csupán kölcsönbe vennék át az egykori Tottenham játékost – írja Daily Star Sport.


Source link

Check Also

Tyson Fury challenged by Otto Wallin – ‘the man that came closest to beating him’ | Boxing News

Saturday night, live on Sky Sports from 6.30pm – Ritson vs Vazquez, Marshall vs Rankin ...

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *